Veliki broj portala pristupio nam je s interesom da čuju više o tome tko smo mi i što sve nudimo, a neka od naših predstavljanja možete pronaći na sljedećim linkovima:

HRT   (+ video reportaža 🙂 )

Adiva

Agencija za mobilnost i programe EU

Global

Knjižničarski imaginarij FFZG

Lider Media

miss7

mojfaks.com

RTL Vijesti

studentski.hr

Telegram

TV Student

Volonterski centar Zagreb


Za RTL Vijesti ispričali smo što bi nas sve moglo čekati kao narod u periodu koji tek dolazi, odnosno kakve bi mogle biti posljedice koronavirus krize, karantene i potresa koji su nas zadesili – više o tome pročitajte u članku Pogled u budućnost pred nama: ‘Čeka nas oplakivanje žrtava, ali i val predivne normalnosti jednom kad sve bude gotovo’.


U suradnji s portalom srednja.hr napravili smo YouTube serijal u kojem predstavljamo teme obrađene u našim člancima. Ako želite saznati nešto više o temama ili preferirate video format u odnosu na članke, pozivamo vas da pogledate što smo dosad snimili i nastavite pratiti kanal za sve buduće snimke! 🙂

 

 


Naša profesorica dr. sc. Nataša Jokić-Begić imala je niz gostovanja na različitim platformama vezano uz tematiku mentalnog zdravlja u doba pandemije, a neka od njih možete pogledati ovdje:

 

koronavirus.hr              RTL Direkt              Telegram              tportal.hr               24sata